Evil Plan in Paradiso

Evil Plan gaat naar Paradiso!

Als je Evil Plan volgt op Facebook, kan het je niet zijn ontgaan: we hebben meegedaan aan de 2 Minutenshow van Pinguin Radio. Bands kunnen zich opgeven, Pinguin Radio draait de eerste twee minuten van de ingestuurde nummers en de luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete nummers. Als er genoeg op je nummer wordt gestemd, word je als band uitgenodigd om te spelen op het 30X20 Minutenfestival in Paradiso.

Ruim 10.000 mensen brachten hun stem uit en tot onze grote vreugde is er genoeg gestemd op ‘Pyjama Days’ om ons naar Paradiso te brengen!

Wij hebben er waanzinnig veel zin in en we hopen jullie knappe koppies allemaal terug te zien in het publiek wanneer wij op 30 april voor de tweede maal op de heilige planken van Paradiso mogen spelen.

Iedereen die heeft gestemd: bedankt! Jullie zijn toppers en gelegenheden als deze herinneren je er als muzikant maar weer eens aan dat je niks bent zonder je fans. Wij zijn blij met jullie en we laten zo snel mogelijk weten wie het Evil Plan-shirt en het ticket voor het 30X20 Minutenfestival heeft gewonnen!

Xx Evil Plan

P.S. Blijf ons volgen voor meer praktische informatie over Evil Plan op het 30X20 Minutenfestival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *