Evil Plan column #2 – Optredens

Evil Plan is 2016 begonnen met een paar goede voornemens*, waarvan er één was: lekker veel optreden. Het nieuwe jaar is amper twee weken oud, maar het begint er op te lijken dat het met dit voornemen wel goed komt. Ik mag vandaag twee optredens aankondigen! Pak de agenda en schrijf mee! Ik zal langzaam tikken, dan kan iedereen het bijhouden.

Allereerst staan we op donderdag 21 januari in ’t Kooltuintje te Alkmaar. We hebben nooit eerder in Alkmaar gespeeld, maar eens moet de eerste keer zijn! Er staan een aantal nieuwe liedjes op de setlist, dus zelfs voor de doorgewinterde fan reden genoeg om te komen kijken.

Op 26 februari staan we in ‘VrijdagAvondVirus’, een radioprogramma dat wordt opgenomen in Alphen aan den Rijn. Ik heb persoonlijk een heel dubbel gevoel over dit optreden. Aan de ene kant ben ik gek op het doen van live radio-optredens en het geven van interviews, aan de andere kant is mijn moeder de 26ste jarig. Het leven van een muzikant is hard en vraagt offers. Misschien kan ik haar live on air feliciteren…

In ieder geval, ik hoop jullie allemaal te zien bij de komende optredens. Hou ons vooral in de gaten, want er zitten nog veel meer optredens in de pijplijn.
Tot snel!
*Over de andere voornemens heb ik het later nog wel eens 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *